Stedentrips

ontdekken en ervaren

Stedentrips

ontdekken en ervaren

Van Brussel tot Lissabon en van London tot Warschau, wij maken van jouw reis een prachtige ervaring.

Niets is mooier dan met één van onze bussen een stedentrip te maken. Vanaf dat je instapt begint het al, de reis is immers onderdeel van de bestemming!

Van de Arc de Triompe tot aan de Arena di Verona, onze chauffeurs weten de weg. En behalve dat ze de weg weten zijn het ook nog eens gezellige mensen!

Heb je al een idee waar je heen wilt, maar weet je nog niet hoe dit vorm te geven? Wij helpen je graag verder. Ook als je nog geen idee hebt, kunnen wij je van de nodige input voorzien. Uiteraard rekening houdend met wat kan en niet kan.

Overigens geldt voor al onze stedelijke bestemming het volgende: binnen de stad wordt, indien de afstanden te groot zijn, gebruik gemaakt van de bus. Voor bestemmingen en bezienswaardigheden rondom de stad gebruiken we uiteraard de bus. In de planning wordt altijd rekening gehouden met de wettelijke rij- en rusttijden voor de chauffeur.*

*de chauffeur dient zich te houden aan de wettelijke rij- en rusttijden, hij of zij bepaalt ten alle tijden in overleg wat mogelijk is of niet. In 99 van de 100 gevallen is onze planning dusdanig goed, dat alle geplande ritten door kunnen gaan. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Step 1 of 2
nl_NLNederlands