Meerdaagse reizen

Ontdek & Ervaar

Meerdaagse reizen

 Ontdek & Ervaar

Met MR Tours op een meerdaagse reis betekent dat vanaf het moment dat je aan boord stapt je vakantie is begonnen. Met de bus op een meerdaagse reis staat garant voor een relaxte reis. Bewonder de landschappen welke aan je voorbijtrekken en ervaar de bijzondere en mooie bestemmingen en dit alles vanuit je comfortabele stoel en voorzien van alle gemakken.

Heeft u een idee, maar u weet niet hoe deze concreet te maken? Vraag het ons en wij helpen je jouw ideeën om te zetten in een mooie reis.

Ook voor een paar dagen London, Parijs of Berlijn kunnen wij je partner zijn!

Bel voor meer informatie met 085 400 75 75

Wij hebben ook zelf een prachtige reis naar Zwitserland voor u samengesteld ” Geheimen van Graubünden” naar het Zwitserse Kanton Graubünden.

Onder deze tekst kunt u meer informatie vinden over deze prachtige reis!

Geheimen van Graubünden

Een unieke reis naar het Zwitserse Kanton Graubünden.

Geheimen van Graubünden

Grüezi! Graag nodigen wij u uit op deze veelzijdige reis naar het Zwitserse Kanton Graubünden, ook wel “die Ferienecke der Schweiz” genoemd, de vakantiehoek van Zwitserland. De Zwitsers zelf komen hier dan ook graag met vakantie en weten de mooiste plekken te vinden die vaak voor buitenlanders verborgen blijven. Enkele van deze geheimen hebben wij ontdekt. In deze reis lichten wij voor u een tipje van de sluier op van dit prachtige land.

See – Enjoy – Explore is het motto van MRTours. En dat gaan we doen tijdens deze reis naar Graubünden. Zie het als een ontdekkingsreis waar veel te zien is om van te genieten. Wandelingen en excursies wisselen elkaar af. Voor goede lopers hebben wij een aantal uitdagende routes gevonden, er is altijd een alternatief voor wie het iets rustiger aan wil doen. Uiteraard is er ruimte om op eigen gelegenheid eropuit te trekken.

We verblijven in lokaal goed aangeschreven hotels waarvandaan onze dagelijkse bestemmingen makkelijk bereikbaar zijn. Genoemde prijzen zijn per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Voor alleenreizenden bestaat de mogelijkheid om voor dezelfde prijs op reis te gaan wanneer je kiest voor een kamer op indeling samen met een andere alleenreizende. Natuurlijk kun je kiezen voor een eigen kamer. Hiervoor wordt een toeslag berekend.

Genoemde excursies en entreegelden zijn inclusief tenzij vermeld “optioneel”. We reizen in een comfortabele moderne touringcar met toilet, usb-aansluitingen, koffie en meer.

Kom aan boord en laat je betoveren door een fabelachtige bergwereld!

MR Tours:

  • Nationaal & Internationaal groepsvervoer
  • Dagtochten
  • Stedentrips
  • Meerdaagse reizen, al dan niet met behulp van een gids
  • Schoolreisjes
  • Transfervervoer

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Step 1 of 2
nl_NLNederlands